Shoutbox

Bezig met laden ...

Hallo Cees, welkom terug! MBG is min of meer verhuisd naar Discord LINK ThumbsUp
edit: Zag dat je het inmiddels al gevonden had Grijns
gepost door Bram_76_NL, 8 jul 2020, 12:57
Hallo MBG mensen. Hoe is het met iedereen hier? ben weer terug van LANG weg geweest haha hoe is het hier allemaal?
gepost door PaRtY_TiMe_NL, 22 jun 2020, 21:59
Voor de liefhebbers van TD2. Heb een clan opgericht DE OUWE HAP. Iedereen is welkom. Ben zelf regelmatig on-line. Groet Peter Smiley
gepost door Ouwe_pik, 7 mei 2020, 12:54
de plus games voor april zijn uncharted 4 en de laatste dirt rally game , groeten johan .
gepost door sali-71, 27 maa 2020, 09:17
de plus games van maart zijn shadow of the collosus en een of andere sonic game , groeten johan .
gepost door sali-71, 27 feb 2020, 09:09
Speel GR Breakpoint juist doordeweeks maar niet op vaste tijden ivm 3 ploegen dienst werk. En weekends zijn voor het vrouwtje. Maar voor de raids wil ik wel afspreken liefst op vrijdagavond ThumbsUp
gepost door Ouwe_pik, 3 feb 2020, 22:59
Zijn er van jullie die wat call of duty spelen?
gepost door Goofkee, 1 feb 2020, 19:24
Welkom shain, ik zag dat je discord ook al hebt gevonden ThumbsUp
gepost door Bram_76_NL, 31 jan 2020, 17:28
Zo, leuke games! Thnx sali.
gepost door Bram_76_NL, 31 jan 2020, 17:27
de plus games voor februari zijn bioshock 1 en 2 en infinity , en de sims 4
gepost door sali-71, 30 jan 2020, 08:54
hoi ben  nieuw hier  en speel  breakpoint op de ps4  en wil graag de raid eens doen ben lvl 170 dacht ik nu
speel weekends vaak door de week niet ivm werk  psn is ShainA0570
gepost door ShainA0570, 27 jan 2020, 12:33
Fijn nieuwjaar gewenst voor iedereen
gepost door LexSurax, 2 jan 2020, 11:20
iedereen nog de beste wensen voor 2020 !!!
gepost door sali-71, 2 jan 2020, 09:09
Speel ze beide 😁
Al staat Breakpoint ff op laag pitje. Ben op zoek naar mensen voor de raids
gepost door Ouwe_pik, 1 jan 2020, 15:57
Hey Case,
Zit je ook op Discord? Dat gaat tegenwoordig wat sneller...
gepost door LexSurax, 30 dec 2019, 00:35
Iemand die Ghost Recon Breakpoint in coöp wil spelen ( of COD MW) voeg mij toe.
Case-bTp
gepost door Case-bTp, 29 dec 2019, 18:30
Fijne feestdagen iedereen!!!
gepost door LexSurax, 25 dec 2019, 10:12
Thnx Johan Brede lach
B3 gaat er ook wel komen en dan laat ik het je gelijk weten ThumbsUp
gepost door Ouwe_pik, 15 dec 2019, 15:13
hey peter ik denk inderdaad dat je je meer gaat vermaken met COD , mocht je toch borderlands 3 uit de budget bak vissen of tweedehands kunnen kopen ik wil wel helpen .  
gepost door sali-71, 14 dec 2019, 12:10
Thnx voor de info ThumbsUp
Gaat waarschijnlijk COD worden na YouTube Grijns Ziet er een stuk beter dan voorgaande delen lijkt volgens mij op mw3 en die vond ik top Brede lach
gepost door Ouwe_pik, 12 dec 2019, 11:50
Pffft lastige keus 2 geweldige games maar totaal niet te vergelijken. Heb beide games platinum en vind cod weer een geweldige mp hebben. Leuker dan de voorgaande delen. Bo3 heeft weer een geweldig verhaal/sp. Waar je wel weer even zoet mee bent. Sorry hier schiet je ook niet zo veel mee op.
gepost door McHCM, 12 dec 2019, 09:54
Kerst hulp gevraagd Brede lach
Mag kiezen van de kerstman tussen COD Modern Warfare of Borderlands 3 Brede lach Maar kan geen keuze maken en allebei is geen optie Ik zeg niets Dus hellup Tong
gepost door Ouwe_pik, 10 dec 2019, 18:34
Gefeliciteerd Naik!!!
gepost door LexSurax, 6 dec 2019, 13:51
Een mooi moment om nog eens de ontstaangeschiedenis van onze favoriete console te lezen die door jou geschreven is: Het Ontstaan Van Een Merk
gepost door LexSurax, 4 dec 2019, 08:15
Gefeliciteerd met de 25ste verjaardag van PlayStation. 03-12-1994 werd de ps1 op de wereld los gelaten en de wereld was nooit meer het zelfde.
gepost door McHCM, 3 dec 2019, 21:51
Leden

Welkom nieuwe leden

Nickstar038 sinds 30 aug 2020, 19:10

Strontvliegje sinds 30 apr 2020, 17:28

Knoxx sinds 28 apr 2020, 12:55

Own1ng sinds 6 apr 2020, 19:53

Wie is er online?

58 gasten, 0 leden (0 vrienden)

Welkom, gast
 
 
Geen events gevonden deze maand.

Review: Asura's Wrath

Game Reviews3 mei 2013, 09:47 door - 1327 keer gelezen
Genre: Hack ’n Slash / Brawler
Uitgever: Capcom
Ontwikkelaar: CyberConnect2
Multiplayer: N/A
Reviewer: Heer_Vonck

Review

Verhaal

Jij bent Asura! Een halfgod van Shinkoku Trastrium en één van de negen general guardians die de mensheid wil bevrijden van de Gohma! Je strijd begint in de ruimte wanneer je vijandige vloten van de Gohma, met behulp van de andere generals, naar de vergetelheid stuurt. Plots duikt Gohma Vlitra op. Een wezen dat zich uit de aarde rukt om je te bevechtigen. Maar dit wezen is niet tegen je opgewassen en na een hevige strijd is Vlitra verslagen. Hoera!
De dag na deze epische strijd wordt je opgeroepen bij keizer Strada. Wat een eer! Maar wanneer je daar aankomt blijkt deze keizer vermoord te zijn en wordt de schuld op je afgeschoven. Wanneer je je een weg baant richting thuis om je vrouw en dochter te beschermen, wordt je vrouw vermoord en je dochter ontvoerd. Als je je dochter tracht te bevrijden wordt je gestopt door je voormalige collega’s en naar de aarde gestuurd waar je na 12 000 jaar wakker wordt. En je zint op wraak …



Het verhaal op zich is een combinatie van science-fiction en aziatische mythologie. De vroegere halfgoden worden afgeschilderd als een buitenaards ras die de mensheid wil beschermen, maar interessanter is, dat dit ras zijn kracht put uit de gebeden van de mensen. Het toeval wil dat de dochter van Asura, een priesteres onder haar volk, in staat is om deze kracht exponentieel te laten toenemen. Het verhaal is één lange wraakactie waarbij je het opneemt tegen het gewone voetvolk, maar ook tegen je vroegere kompanen, dit leidt vaak tot epische boss-battles. Meestal krijgen deze baasgevechten een episch gevoel door de woede van Asura. Kratos zelf lijkt soms zelfs een toonbeeld van kalmte ten opzichte van deze aziatische halfgod!




Gameplay
De gameplay wordt continu verweven met het verhaal. Het komt erop neer om de gewone vijanden te verslaan met de standaard lichte aanval (rondje) en de zware aanval (driehoekje). Soms als een moeilijkere vijand neerligt, kan je een speciale aanval uitvoeren met behulp van driehoekje. Wanneer je echter tegen bazen vecht, zal je door je hevig vechten een bepaald metertje laten vollopen tot wanneer er plots ‘BURST’ op je scherm komt. Na de correcte toets in te duwen beland je in een episch gevecht dat je goed kan laten aflopen door op de correcte momenten de QTE’s (Quick Time Events) te volgen. Tussen deze QTE’s kan het goed zijn dat er nog een deel van het verhaal verteld wordt en omgekeerd, als er een deel van het verhaal verteld wordt, kan het zijn dat je plots bepaalde toetsen moet induwen, dus hier kan je nooit op je lauweren rusten.



Na elke level krijg je ook nog een bepaalde score omtrent je tijd, combo’s en of je QTE’s tot een goed einde hebt gebracht, in traditie met de vele hack ’n slash games zoals devil may cry.



Grafisch
Grafisch best OK, niks speciaals. Je ziet goed op wie en wat je slaat en dat is grotendeels de bedoeling.

Geluid
Het geluid is eerder naar de aziatische kant en kun je misschien op bepaalde momenten vergelijken met de soundtrack van NIER, maar minder irritant en eentonig. Geen problemen mee, en de spraak komt vrij goed overeen met het beeld.

Conclusie
Als je even Kratos beu bent en het eens over een andere boeg wil gooien, of een goed verhaal wil volgen over mythologische wezens, dan is dit zeker een game voor jou. Zelf heb ik de game zeer graag gespeeld, vooral omdat er weinig games zijn die gameplay en verhaal zo in elkaar verweven. Als je je door dit verhaal raast, speel je dit uit op een zes à zeven uur. Wil je platinum, dan zul je daar enkele veelvouden van moeten rekenen.

+ punten
- Goed verhaal
- Gigantische (niet frustrerende!) baasgevechten
- Mooie verweving tussen verhaal en gameplay

- punten
- Geluid soms iets te aziatisch (naar mijn smaak)
- Je vervalt wel in hetzelfde stramien

Grafisch: 8
Gameplay: 9
Sound: 8
Speelduur: 7
Totaal: 8

Reacties op dit artikel (2)

  1. Re: Review: Asura's WrathDoor bril87 op 4 mei 2013, 23:29

    netjes Bram!€
  2. Re: Review: Asura's WrathDoor op 11 mei 2013, 15:52

    Vind het raar, vond deze game vrij goed, is te koop bij dreamland voor €15 maar niemand lijkt toe te happen, mss is hij wat te Japans ...

Reageer op dit artikel

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie plaatsen.
Log in of maak een account aan.