Shoutbox

Bezig met laden ...

Ehh goedemorgen
gepost door Ouwe_pik, Gisteren, 11:01
Koning
gepost door Ouwe_pik, Gisteren, 11:01
moggûh
gepost door LexSurax, Gisteren, 09:46
goed weekend iedereen
gepost door LexSurax, 16 maa, 21:35
Vanavond Burnout event....!!!! ThumbsUp
gepost door RvG_NL, 16 maa, 12:17
Nieuw event in de kalender:
BURNOUT PARADISE REMASTERED[/b]
KLIK HIERRRRRR!!!!
Cool Cool Cool Cool
gepost door RvG_NL, 12 maa, 08:12
Iemand overwatch?
gepost door FranticFish, 10 maa, 20:09
Fijn weekend!!
gepost door JMailuhu, 9 maa, 19:02
Fijn weekend alvast iedereen!
gepost door LexSurax, 9 maa, 17:21
Nice
gepost door Pro_gamer_obie, 9 maa, 07:00
Obie, heb de komende tijd ook niet zoveel tijd. Maar over een week of 3 ga ik bf1 ook weer eens oppakken
gepost door Chielo36, 6 maa, 21:28
middag
gepost door TvR_NL, 6 maa, 12:05
Hey Obie! WB.
gepost door LexSurax, 5 maa, 12:49
Alles goed , maar een tijd niet gespeelt door tijdgebrek.speel nu geregeld bf1 . Verheug mij op de nieuwe bf.
gepost door Pro_gamer_obie, 4 maa, 15:06
Heeeee Obie hoe is het?
Nu een pro-gamer, dat was je toch al Tong
Welkom Obie
gepost door Chielo36, 4 maa, 14:40
Nieuwe PSN naam voorheen obie1977 nu.pro_gamer_obie
Mijn zoon speelt op mijn oude naam.
gepost door Pro_gamer_obie, 3 maa, 16:08
Vanavond helaas niet ralley
gepost door LexSurax, 2 maa, 21:27
Zijn er die straks mee willen doen met fortnite? Voeg me dan toe pcf-ralley
gepost door Pcf-ralley, 2 maa, 20:23
een Goedemorgen op deze koude dag brrrr, ik wil bij deze: Peter, Ramon, Johan, Lex en Geert bedanken voor jullie Felicitatie ThumbsUp

En Ramon ik ben idd grasmaaier1962 maar ben t grasmaaien een beetje zat dus ipv groen ben ik nu blauw geworden Mr Bleu alias Lol_Smurf56 Tong
gepost door Blue MBG, 2 maa, 11:36
ja sorry , had het verkeerde you tube filmpje gekeken .
gepost door sali-71, 2 maa, 00:16
Als er zijn die een pot fortnite wille spelen kan je me toevoegen zodat ik miss een keer mee kan doen met groepje
gepost door Pcf-ralley, 1 maa, 18:38
Release lijst voor maart ------>
gepost door McHCM, 1 maa, 16:21
Ow matrix had het al gemeld. Volgende keer zalnik eerst lezen voordat ik mijn mond open.
gepost door McHCM, 28 feb, 21:10
Bloodborn en Ratchet and clank plus games ps4 maart. Cool
gepost door McHCM, 28 feb, 21:10
En gefeliciteerd Freddy.
gepost door matrix0070, 28 feb, 19:01
Leden

Welkom nieuwe leden

Algeronin sinds 12 maa, 11:37

Roystommels sinds 11 maa, 16:36

Blue MBG sinds 20 feb, 09:54

M1ndY0urH3ad sinds 30 jan, 18:52

Wie is er online?

29 gasten, 0 leden (0 vrienden)

Welkom, gast
 
 
Geen events gevonden deze maand.

Column: Libido en PS3

Column4 aug 2013, 10:18 door tielliem - 847 keer gelezen
Oké, de titel is misschien wat apart, dat kan ik niet ontkennen maar goed….. Iedereen kent het wel, dat ultieme gevoel van die ps3 joystick. Die knoppen en die poken... heerlijk, net zo simpel te bedienen als het flink op en neer gaan. Terwijl ik dit schrijf bedenk ik ineens dat er jeugdige kijkers op de site zitten en dat deze misschien wel mee lezen, het zijn er weliswaar niet veel maar er een naampje mee krijgen dat hoeft nou ook weer niet, dus we houden het, althans dat proberen we, zo netjes mogelijk.


Over naampjes gesproken:
Hebben we eindelijk eens tijd kunnen maken voor het fanatiek opkrikken van mijn game uurtjes (de meeste onder ons zullen met name mijn fanatisme herkennen en een lichtelijke glimlach tevoorschijn toveren) hoor je daar in een keer een heerlijke vrouwe stem;  “Zeg jonge man”
"uhhm welke van de 5 hitsige knapen mevrouw?"
“Ja u, Tielliem antwoord ze direct”
"....oooh hallo" antwoord ik: "maar hitsig nou nee, alvast excuses voor de teleurstelling! je klinkt weliswaar prima maar ik ben echt zo bang voor het visuele."
En  nadat ik deze zin uitgesproken heb blijft het even dodelijk stil, het duurt even maar dan gaat blijkbaar ergens een wekker.
“hoezo hitsig?  en hoezo bang voor het visuele?" klinkt het boos aan de andere kant
”....nou heel simpel mevrouw, u hoort de geluiden en vulgaire opmerkingen richting u ook neem ik aan? Geef nou eerlijk toe" vervolg ik mijn zin "eerst zitten ze naar van die lekker schaars geklede dames te koekeloeren en dan volgt er in eens zo’n ontzettend sexy stem, tsja dat geeft wel stof  tot reacties."
En voordat ik verder nog wat kan vertellen antwoord ze:“nou nee, de rest staat op mute. Ik wilde namelijk een privé gesprek.”
"Altijd lekker zulke gesprekken" antwoordde ik direct, maar om eerlijk te zijn zat ik met een uien gezicht, echt waar! Gewoon met mijn mond open en dreigen uitgeluld te worden door iemand. Iemand die je niet kent maar eigenlijk een gigantische sexy stem heeft.
Zo'n stem van een heerlijke blondine/brunette met gigantische ballen die bij een of andere foute 0900 sekslijn zit, tenminste dat hoop je, want in werkelijkheid zal het een bolle, grijze oude dame zijn met pukkeltje op de neus en een hoofd om op te..., nee ik houd mezelf tegen en doe het niet….er zitten misschien mensen te eten.

Dat uitlullen kan eigenlijk niet bedenk ik mijzelf. Want als Janizo, Typhon en met name MichelAnne je niet stil krijgen dan zal het mij toch niet overkomen dat deze in gedachte zijnde blondine die in werkelijkheid die oude dame blijkt te zijn, mij stil gaat krijgen.
Ik geef daarom ook gelijk antwoord:"velen hebben een libido groter als de evenaar en u stem is, tsja, zeer sexy."
Waarop de vrouw weer antwoord:"bedankt...." (zo zie je maar MichelAnne, we zijn de verkeerdste niet.)
Maar achteraf was het bedankje de start voor haar relaas: “waar ik je niet mee bedank is dat fanatisme van je , ik zit hier op de bank en schrik me wezenloos.”
Waarop ik stomverbaast:"hoezo?" antwoord.
Als de beste Duitse voetbalploeg countert ze direct:“ mijn zoon neemt letterlijk u gedrag over”
"….. o  echt waar?" antwoord ik. "Ik voel me gevleid mevrouw, dat willen er wel namelijk wel meer, besef dat dit arrogant klinkt maar in werkelijkheid ben ik echt een voorbeeldfunctie. "
"Nou dat hoeft niet" volgt er spoedig uit die koptelefoon.
En op dat moment denk ik bij mezelf: jammer zeg, wat een afknapper. Want geef nou eerlijk toe, complimenten krijgen is leuk en bovenal vleiend. Het voelt als zo'n zoen waarvan je altijd dingen ziet groeien. Maar nee, helaas.....het blijft mij dan ook persoonlijk verbazen dat het vrouwelijke geslacht altijd weer de kracht weet te genereren om dit met met een klap weg te nemen.
Alsof er een bulldozer over je tenen rijd of om het anders te zeggen, of er een veel te zware dame op je neus gaat zitten en jij uiteindelijk hopeloos aan het schokken bent naar adem.

Maar we draven weer door. Dus om terug te komen op die mevrouw, die verweet mij dus dat ik haar opvoeding in de weg zat.
"Nou ja" antwoord ik die mevrouw:"Het zal wel loslopen, als iemand in 5 minuten in staat is om heel uw opvoeding te ontregelen dan zal ik me persoonlijk behoorlijk zorgen maken."
Dat antwoord was recht tussen die theezakjes, het werd me dan ook niet in dank afgenomen, haar zoon was immers 15 en onderhand roomser dan de paus.
Je kent het wel, 15 jaar enorme jeuk van de donshaartjes, net eraan ruiken, beetje doen wat niet mag alé.....
Kreeg een heel verhaal te horen waardoor zelfs poep naar roosjes zal ruiken daarom besluit ik er brutaal tussen te komen:"....mevrouw....mevrouw mag ik even? Wat een gereutel en voornamelijk gezucht door dat apparaat."
“Ja nu mag u”
"U ? Zegt u nou u tegen mij? U bent wel in vorm vandaag, ik krijg haast gevoelens voor u."
“Nou wat wil je zeggen?" antwoord ze kribbig.
"Nou, het is allemaal heel simpel mevrouw....ziet u de doos liggen van uw game?"
"Ja hoezo?" antwoord ze.
"Kijk daar eens op ……. Ja?....gezien? Die cirkel met 18? Juist, 18...begrijpt u het nu misschien? We hebben het over 18 jaar. Uw zoon is 15 jaar! Als je het nou dus logisch en eerlijk bekijkt is het te zot voor woorden dat uw minderjarige zoon op een meerderjarig spel zit en dat u mij als meerderjarige gaat aanspreken dat uw minderjarige zoon zijn opvoeding naar de knoppen gaat. Volgens mij is er in die opvoeding dan al op een ander moment iets mis gegaan, zeker aangezien hij zich ook als volwassenen mag gedragen. Nou daag mevrouw."
En ik druk echt zeer sloom die heerlijke mute knop in.
Wat een genot.
Net een orgasme.
Die rust, echt een oase met van die dames…..
Oké, we dwalen wederom af op het moment.
We hadden het volgens mij over de ps3 controllers. Uhhhm ff denken….
Heerlijk apparaat niet? Als je dit vergelijkt met die ondingen van die suckbox, ongelofelijk.
Dat is toch niet prettig spelen, je moet haast een universiteits opleiding hebben ondergaan om dat ding te begrijpen/ te besturen.
Zo amateuristisch, niet normaal, net als dat pers gebeuren over die nieuwe centenslurper. Dit is toch niet serieus te nemen? Stelletje amateurs.
Het aanzicht? Ik refereerde boven al aan oude dame met hang tieten, bochel rug en een kop om op te…… Gadver dus en als je dan al denkt hoe je die knoppen moet gaan besturen om een fatsoenlijke game af te leveren... Nee dank je, spontaan een slappe hanger.
Geef mij maar die simpelheid, die heerlijk makkelijke joystick van de ps3 die met dat heerlijke.....oké oké ik ga weer haast te ver.

Je gaat je afvragen of alles goed met mij gaat, nou misschien lijkt het niet zo maar echt alles gaat crescendo, alles gaat super goed en we blijven vrolijk de MBG site bezoeken ondanks dat het leiderschap is overgenomen. Overgenomen door El Gordo Lex en mini me Jan.
Oké, degene die niet weten wat gordo betekend.
In Spanje bestaat een loterij...genaamd Gordo, deze staat voor, en dat vrij vertaald, den dikke.
Sorry Lex, soms moet het even. Maar ja...you know me en je moet dan ook maar zo denken het: overgewicht op de site heb je al...zei ik nou overgewicht? Damn, my bad het is overwicht natuurlijk!
En dan Jan, die staat al onder de tafel want hij was al bang voor zulke teksten.
Op het moment dat we aankondigde dat ik een column zou schrijven rende hij al zonder te bukken onder een tafel door, de tafel van 50 cm hoog gaf hem de dekking, de dekking die onze kleine campert ook altijd tracht te zoeken in een mooi potje BO2. Het geeft hem die houvast, die zekerheid en hoewel hij achter de verste poot blijft wegduiken tot de release, ook jij hebt ondanks je blote reet, aardappels schillen en je geringe lengte echt wel het gezag en respect.

Heren, langs deze weg...nog veel suc6 gewenst.

Grtz

Van uw allerbeste, vrolijkste, mede gamert.
The noisemaker Tielliem aka Mark

Reacties op dit artikel (12)

 1. Re: Column: Libido en PS3Door Ouwe_pik op 4 aug 2013, 11:16

  Prachtig heb me een krul in m'n l.. gelachen Grijns
  Meesterwerkje Knipoog
 2. Re: Column: Libido en PS3Door Ralf op 4 aug 2013, 11:42

  Fantastisch Mark. Ik heb hiervan genoten. Mooie collum. Grijns
 3. Re: Column: Libido en PS3Door Rudykawa op 4 aug 2013, 11:55

  hoe doe je dit toch allemaal
  gaan fitnessen..fuiven....en mij constant aanvallen op FB
  en nog en column schrijven ook Knipoog
 4. Re: Column: Libido en PS3Door tielliem op 4 aug 2013, 12:04

  Sja Rotterdammer Rudy, work till we drop!
 5. Re: Column: Libido en PS3Door TvR_NL op 4 aug 2013, 13:58

  haha netjes pik
 6. Re: Column: Libido en PS3Door Hawkeye op 4 aug 2013, 17:36

  Haha Brede lach mooi geschreven mark.
 7. Re: Column: Libido en PS3Door kdcookie op 4 aug 2013, 22:12

  Is idd weer de moeite!!

  Ja jan blijft de kop van jut Cool
 8. Re: Column: Libido en PS3Door RvG_NL op 4 aug 2013, 23:55

  Netjes column marK.
 9. Re: Column: Libido en PS3Door janizo op 5 aug 2013, 10:28

  Tiellem ten voeten uit Brede lach netjes Mark Knipoog
 10. Re: Column: Libido en PS3Door TheMichelAnne op 5 aug 2013, 18:48

  hijs goed Mark Brede lach
 11. Re: Column: Libido en PS3Door Chielo36 op 7 aug 2013, 12:22

  Errug leuk geschreven Grijns van
 12. Re: Column: Libido en PS3Door LiMaan op 10 aug 2014, 09:18

  Okay het is er een uit de oude doos..maar wat een geniaal verhaal en goed omschreven.
  Dit maakte mijn zondag ochtend een beetje verdraagbaar.

  Pascal aka LiMaan

Reageer op dit artikel

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie plaatsen.
Log in of maak een account aan.