Shoutbox

Bezig met laden ...

Hallo Cees, welkom terug! MBG is min of meer verhuisd naar Discord LINK ThumbsUp
edit: Zag dat je het inmiddels al gevonden had Grijns
gepost door Bram_76_NL, 8 jul 2020, 12:57
Hallo MBG mensen. Hoe is het met iedereen hier? ben weer terug van LANG weg geweest haha hoe is het hier allemaal?
gepost door PaRtY_TiMe_NL, 22 jun 2020, 21:59
Voor de liefhebbers van TD2. Heb een clan opgericht DE OUWE HAP. Iedereen is welkom. Ben zelf regelmatig on-line. Groet Peter Smiley
gepost door Ouwe_pik, 7 mei 2020, 12:54
de plus games voor april zijn uncharted 4 en de laatste dirt rally game , groeten johan .
gepost door sali-71, 27 maa 2020, 09:17
de plus games van maart zijn shadow of the collosus en een of andere sonic game , groeten johan .
gepost door sali-71, 27 feb 2020, 09:09
Speel GR Breakpoint juist doordeweeks maar niet op vaste tijden ivm 3 ploegen dienst werk. En weekends zijn voor het vrouwtje. Maar voor de raids wil ik wel afspreken liefst op vrijdagavond ThumbsUp
gepost door Ouwe_pik, 3 feb 2020, 22:59
Zijn er van jullie die wat call of duty spelen?
gepost door Goofkee, 1 feb 2020, 19:24
Welkom shain, ik zag dat je discord ook al hebt gevonden ThumbsUp
gepost door Bram_76_NL, 31 jan 2020, 17:28
Zo, leuke games! Thnx sali.
gepost door Bram_76_NL, 31 jan 2020, 17:27
de plus games voor februari zijn bioshock 1 en 2 en infinity , en de sims 4
gepost door sali-71, 30 jan 2020, 08:54
hoi ben  nieuw hier  en speel  breakpoint op de ps4  en wil graag de raid eens doen ben lvl 170 dacht ik nu
speel weekends vaak door de week niet ivm werk  psn is ShainA0570
gepost door ShainA0570, 27 jan 2020, 12:33
Fijn nieuwjaar gewenst voor iedereen
gepost door LexSurax, 2 jan 2020, 11:20
iedereen nog de beste wensen voor 2020 !!!
gepost door sali-71, 2 jan 2020, 09:09
Speel ze beide šŸ˜
Al staat Breakpoint ff op laag pitje. Ben op zoek naar mensen voor de raids
gepost door Ouwe_pik, 1 jan 2020, 15:57
Hey Case,
Zit je ook op Discord? Dat gaat tegenwoordig wat sneller...
gepost door LexSurax, 30 dec 2019, 00:35
Iemand die Ghost Recon Breakpoint in coƶp wil spelen ( of COD MW) voeg mij toe.
Case-bTp
gepost door Case-bTp, 29 dec 2019, 18:30
Fijne feestdagen iedereen!!!
gepost door LexSurax, 25 dec 2019, 10:12
Thnx Johan Brede lach
B3 gaat er ook wel komen en dan laat ik het je gelijk weten ThumbsUp
gepost door Ouwe_pik, 15 dec 2019, 15:13
hey peter ik denk inderdaad dat je je meer gaat vermaken met COD , mocht je toch borderlands 3 uit de budget bak vissen of tweedehands kunnen kopen ik wil wel helpen .  
gepost door sali-71, 14 dec 2019, 12:10
Thnx voor de info ThumbsUp
Gaat waarschijnlijk COD worden na YouTube Grijns Ziet er een stuk beter dan voorgaande delen lijkt volgens mij op mw3 en die vond ik top Brede lach
gepost door Ouwe_pik, 12 dec 2019, 11:50
Pffft lastige keus 2 geweldige games maar totaal niet te vergelijken. Heb beide games platinum en vind cod weer een geweldige mp hebben. Leuker dan de voorgaande delen. Bo3 heeft weer een geweldig verhaal/sp. Waar je wel weer even zoet mee bent. Sorry hier schiet je ook niet zo veel mee op.
gepost door McHCM, 12 dec 2019, 09:54
Kerst hulp gevraagd Brede lach
Mag kiezen van de kerstman tussen COD Modern Warfare of Borderlands 3 Brede lach Maar kan geen keuze maken en allebei is geen optie Ik zeg niets Dus hellup Tong
gepost door Ouwe_pik, 10 dec 2019, 18:34
Gefeliciteerd Naik!!!
gepost door LexSurax, 6 dec 2019, 13:51
Een mooi moment om nog eens de ontstaangeschiedenis van onze favoriete console te lezen die door jou geschreven is: Het Ontstaan Van Een Merk
gepost door LexSurax, 4 dec 2019, 08:15
Gefeliciteerd met de 25ste verjaardag van PlayStation. 03-12-1994 werd de ps1 op de wereld los gelaten en de wereld was nooit meer het zelfde.
gepost door McHCM, 3 dec 2019, 21:51
Leden

Welkom nieuwe leden

Nickstar038 sinds 30 aug 2020, 19:10

Strontvliegje sinds 30 apr 2020, 17:28

Knoxx sinds 28 apr 2020, 12:55

Own1ng sinds 6 apr 2020, 19:53

Wie is er online?

47 gasten, 0 leden (0 vrienden)

Welkom, gast
 
 
Geen events gevonden deze maand.

Review: Divekick

Game Reviews18 okt 2013, 13:09 door HHC-Bossie - 1381 keer gelezen
Divekick is een 2d fighting game uit de PSN store. Voor de fighting games van tegenwoordig moeten je ongeveer de universiteit cum laude hebben afgewerkt om alle knoppen combinaties onder de knie te krijgen, vooral voor beginners is er tegenwoordig geen beginnen meer aan, zeker online niet. Ik ben benieuwd of dit ook zo bij deze game het geval is.

Divekick
Genre: Fighting
Uitgever: Iron Galaxy Studios
Ontwikkelaar: Iron Galaxy Studios
Multiplayer: aanwezig
Reviewer: HHC-Bossie

Divekick is een 2d fighting game uit de PSN store. Voor de fighting games van tegenwoordig moeten je ongeveer de universiteit cum laude hebben afgewerkt om alle knoppen combinaties onder de knie te krijgen, vooral voor beginners is er tegenwoordig geen beginnen meer aan, zeker online niet. Ik ben benieuwd of dit ook zo bij deze game het geval is.




Verhaal


Tjaa, verhaal zit er niet echt in. Gewoon zoals bij de meeste fighting games 2 personage die tegen elkaar moeten vechten. Je hebt de keuze uit 13 verschillende personages. Elke personage heeft zijn eigen speciaal moves en sprongkracht. Sommige speciaal moves zijn zeker leuk uitgewerkt en bedacht.

Gameplay

De besturing is super eenvoudig. Je hebt maar 2 knoppen nodig, de jump en kickknop. Veder helemaal niks. Het spel gaat vooral om de juiste timing van springen en kicken! Als dit een beetje door hebt en je hebt de tactiek tegenstander door dan is de single player meer dan goed te doen! Online kom ik later op terug in deze review.



Grafisch


Grafisch is het geen hoog vlieger, Naar mijn mening had dit op de consoles van tegenwoordig wel iets beter gekund. Het is wel een psn game maar dan nog had het beter gekund. Maar de gameplay is volgens mij het belangrijkst in dit soort games en die is voor deze game wel goed.

Geluid

Al met al is dit nog niet zo slecht, voor mij hadden er meer geluidseffecten in mogen zitten, na een paar uur ken je alle geluiden wel!

Online
Dit soort games moet het toch voor een groot gedeelte van het online gebeuren hebben. Van de keren dat ik online ben geweest heb ik geen problemen gehad met de servers. Wel een nadeel is dat online spelen van dit spel toch ff iets anders is dan offline. Ik heb volgens mij 1 match gewonnen en de rest allemaal kansloos verloren.



Conclusie

Divekick is een game om even tussen door te doen offline dan wel, om online een beetje mee te kunnen moet toch echt uren in deze game gaan steken en daarvoor is deze game volgens mij niet goed genoeg. Dus al met al is deze game leuk voor even, maar daarna om even vlug 1 a 2 gevechten te doen.

+ punten
-Makkelijke besturing
-Best leuk voor even

- punten
-grafisch niet goed genoeg
-is maar even leuk
-online te moeilijk (voor mij althans)

Grafisch: 5
Gameplay: 6
Sound: 6
Speelduur: 3
Totaal: 5

Reacties op dit artikel (1)

  1. Re: Review: DivekickDoor janizo op 19 okt 2013, 09:13

    Goeie review Bossie, fighting games zijn sowieso al niet aan mij besteed en met dit te lezen weet ik dat ik de game al na 5 min beu zou zijn Grijns

Reageer op dit artikel

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie plaatsen.
Log in of maak een account aan.