Shoutbox

Bezig met laden ...

Hallo Cees, welkom terug! MBG is min of meer verhuisd naar Discord LINK ThumbsUp
edit: Zag dat je het inmiddels al gevonden had Grijns
gepost door Bram_76_NL, 8 jul 2020, 12:57
Hallo MBG mensen. Hoe is het met iedereen hier? ben weer terug van LANG weg geweest haha hoe is het hier allemaal?
gepost door PaRtY_TiMe_NL, 22 jun 2020, 21:59
Voor de liefhebbers van TD2. Heb een clan opgericht DE OUWE HAP. Iedereen is welkom. Ben zelf regelmatig on-line. Groet Peter Smiley
gepost door Ouwe_pik, 7 mei 2020, 12:54
de plus games voor april zijn uncharted 4 en de laatste dirt rally game , groeten johan .
gepost door sali-71, 27 maa 2020, 09:17
de plus games van maart zijn shadow of the collosus en een of andere sonic game , groeten johan .
gepost door sali-71, 27 feb 2020, 09:09
Speel GR Breakpoint juist doordeweeks maar niet op vaste tijden ivm 3 ploegen dienst werk. En weekends zijn voor het vrouwtje. Maar voor de raids wil ik wel afspreken liefst op vrijdagavond ThumbsUp
gepost door Ouwe_pik, 3 feb 2020, 22:59
Zijn er van jullie die wat call of duty spelen?
gepost door Goofkee, 1 feb 2020, 19:24
Welkom shain, ik zag dat je discord ook al hebt gevonden ThumbsUp
gepost door Bram_76_NL, 31 jan 2020, 17:28
Zo, leuke games! Thnx sali.
gepost door Bram_76_NL, 31 jan 2020, 17:27
de plus games voor februari zijn bioshock 1 en 2 en infinity , en de sims 4
gepost door sali-71, 30 jan 2020, 08:54
hoi ben  nieuw hier  en speel  breakpoint op de ps4  en wil graag de raid eens doen ben lvl 170 dacht ik nu
speel weekends vaak door de week niet ivm werk  psn is ShainA0570
gepost door ShainA0570, 27 jan 2020, 12:33
Fijn nieuwjaar gewenst voor iedereen
gepost door LexSurax, 2 jan 2020, 11:20
iedereen nog de beste wensen voor 2020 !!!
gepost door sali-71, 2 jan 2020, 09:09
Speel ze beide ūüėĀ
Al staat Breakpoint ff op laag pitje. Ben op zoek naar mensen voor de raids
gepost door Ouwe_pik, 1 jan 2020, 15:57
Hey Case,
Zit je ook op Discord? Dat gaat tegenwoordig wat sneller...
gepost door LexSurax, 30 dec 2019, 00:35
Iemand die Ghost Recon Breakpoint in coöp wil spelen ( of COD MW) voeg mij toe.
Case-bTp
gepost door Case-bTp, 29 dec 2019, 18:30
Fijne feestdagen iedereen!!!
gepost door LexSurax, 25 dec 2019, 10:12
Thnx Johan Brede lach
B3 gaat er ook wel komen en dan laat ik het je gelijk weten ThumbsUp
gepost door Ouwe_pik, 15 dec 2019, 15:13
hey peter ik denk inderdaad dat je je meer gaat vermaken met COD , mocht je toch borderlands 3 uit de budget bak vissen of tweedehands kunnen kopen ik wil wel helpen .  
gepost door sali-71, 14 dec 2019, 12:10
Thnx voor de info ThumbsUp
Gaat waarschijnlijk COD worden na YouTube Grijns Ziet er een stuk beter dan voorgaande delen lijkt volgens mij op mw3 en die vond ik top Brede lach
gepost door Ouwe_pik, 12 dec 2019, 11:50
Pffft lastige keus 2 geweldige games maar totaal niet te vergelijken. Heb beide games platinum en vind cod weer een geweldige mp hebben. Leuker dan de voorgaande delen. Bo3 heeft weer een geweldig verhaal/sp. Waar je wel weer even zoet mee bent. Sorry hier schiet je ook niet zo veel mee op.
gepost door McHCM, 12 dec 2019, 09:54
Kerst hulp gevraagd Brede lach
Mag kiezen van de kerstman tussen COD Modern Warfare of Borderlands 3 Brede lach Maar kan geen keuze maken en allebei is geen optie Ik zeg niets Dus hellup Tong
gepost door Ouwe_pik, 10 dec 2019, 18:34
Gefeliciteerd Naik!!!
gepost door LexSurax, 6 dec 2019, 13:51
Een mooi moment om nog eens de ontstaangeschiedenis van onze favoriete console te lezen die door jou geschreven is: Het Ontstaan Van Een Merk
gepost door LexSurax, 4 dec 2019, 08:15
Gefeliciteerd met de 25ste verjaardag van PlayStation. 03-12-1994 werd de ps1 op de wereld los gelaten en de wereld was nooit meer het zelfde.
gepost door McHCM, 3 dec 2019, 21:51
Leden

Welkom nieuwe leden

Nickstar038 sinds 30 aug 2020, 19:10

Strontvliegje sinds 30 apr 2020, 17:28

Knoxx sinds 28 apr 2020, 12:55

Own1ng sinds 6 apr 2020, 19:53

Wie is er online?

58 gasten, 0 leden (0 vrienden)

Welkom, gast
 
 
Geen events gevonden deze maand.

Review: Ben 10 - Omniverse 2

Game Reviews2 jan 2014, 01:59 door kdcookie - 3147 keer gelezen
Ben 10 is gebaseerd op de gelijknamige animatie serie, dat uitgezonden wordt op Cartoon Network. Ben zit vast op een intergalactisch schip, daar gevangen genomen door Milleous, kiezer van het Incursean rijk.




Platform: PS3
Genre: actie-avontuur
Uitgever: D3 Publisher
Ontwikkelaar: Vicious Cycle Software
Multiplayer:
Reviewer: kdcookie



Verhaal
Ben 10 is gebaseerd op de gelijknamige animatie serie, dat uitgezonden wordt op Cartoon Network. Ben zit vast op een intergalactisch schip, daar gevangen genomen door Milleous, kiezer van het Incursean rijk. Azmuth komt Ben bevrijden en samen moeten ze vechten om te ontsnappen en hun weg naar de aarde terugvinden. De Aarde wordt bedreigt door Milleous en Ben zal dan ook alles proberen om dit tegen te gaan.



Gameplay
Ben heeft een Omnitrix als wapen arsenaal. Deze laat hem veranderen in verschillende aliens. In totaal kan je 10 aliens vrijspelen door telkens levels tot een goed einde te brengen. Je Omnitrix laadt je op door groene items op te pakken of door vijanden te verslaan. Als je Omnitrix leeg is verander je terug naar Ben.

Je aliens zijn ingedeeld in light, medium en heavy. Light is snel en kan aanvallen gemakkelijker ontwijken. Medium vuurt items af en Heavy kan dingen stukslaan maar die is dan ook het traagst van de drie.

Het spel bestaat uit 2 delen. Het eerste deel bestaat uit het volgen van paden die door een groene hollogram worden aangeduid en die je naar een tussen zone brengen waar je tegenstanders moet verslaan.
De paden bestaan uit links, midden en rechts en die moet je volbrengen door over obstakels te springen met de light alien, bepaald poorten stuk te schieten met de medium en andere dan weer vernietigen met de heavy alien.
Soms moet je een Incursean inhalen met je light alien, en als je dicht genoeg bent afmaken met je medium alien die een projectiel afvuurt op de vluchtende Incursean.
 
In de tussenzones vinden de gevechten plaats. Je kan een lichte, zware aanval uitvoeren, blokken of ontwijken. Er worden vijanden gespawned in waves.  Als je alle waves overleeft (ben nooit gestorven eigenlijk ) krijg je een groene steen die je Omnitrix verbetert en/ of een shortcut hollogram die een alternatief pad naar het einde unlocked. Naar het einde van het level krijg je een altijd een keycard die een sleutel is naar het volgende level.

Hier komt de verveling al snel boven. Je hebt echt het gevoel telkens hetzelfde te doen. Per level ben je ongeveer 15 min bezig en heb je 10% vrijgespeeld. In totaal doe je ongeveer 1.5 uur om het volledige spel uit te spelen. Nergens heb je de indruk dat je iets nieuws krijgt voorgeschoteld. Integendeel, als je onderweg op de paden het leven laat moet je heel het level opnieuw beginnen, zonder dat er nog vijanden aanwezig zijn op de plaatsen waar je al gepasseerd bent. Hier hadden ze dan beter een soort van checkpoint ingestoken.

Per level kies je 1 light, 1 medium en 1 heavy alien aan het begin van het level en dan is het weer paadjes volgen, vijanden verslaan met  telkens dezelfde moves. Je Aliens kan je nog verbeteren als je genoeg vijanden verslaan hebt en een munt krijgt als upgrade, tot 3 upgrades in totaal per Alien.




 
Grafisch
Grafisch is het een cartoon die je speelt. Tussenfilmpjes of scenes zijn alsof je naar een strip zit te kijken. Eerder een ps2 indruk dan ps3.

Geluid
Er is niets wat mij bij gebleven is van het geluid. Een soort theme song komt telkens opnieuw terug.

Conclusie
Ik kende de serie niet en was dus wel benieuwd hoe ze een tiener serie omzetten naar een game. Dit is een game die ik enkel zou aanraden als deze gratis is en je kinderen willen eens een game op de ps3 spelen. Toen ik me afvroeg voor welke doelgroep deze is gemaakt, zat ik met een dubbel gevoel. Qua moeilijkheidsgraad zou ik nog 10 jaar zeggen omdat je snel moet schakelen tussen je aliens. Maar qua animatie en interesse voor het verhaal kan je misschien een 6 jarige bezighouden. Ik zie geen enkele 10 jarige dit een tof spel vinden door zijn herhalend karakter.
Conclusie is dan ook dat dit een teleurstellende PS3 game is.


+ punten
+  Ben is af en toe nog grappig
+  
+  

- punten
-  repetitief karakter
-  simpel vechtsysteem
-  checkpoints ontbreken

Cijfers tussen 0 tot 10
Gameplay: 4
Grafisch: 4  
Sound: 4
Speelduur: 4
Totaal:4

MBGers die deze game hebben: Gamelijst

Ook kopen? Steun MBG via deze sponsor:

Zavvi

Reacties op dit artikel (4)

  1. Re: Review: Ben 10 - Omniverse 2Door bril87 op 2 jan 2014, 12:42

    nette review Kenny, het lijkt me duidelijk dat maar weinig mensen deze game gaan kopen Knipoog ik in ieder geval niet..
  2. Re: Review: Ben 10 - Omniverse 2Door LexSurax op 2 jan 2014, 12:59

    anderhalf uur speel duur is niet erg veel zeg
  3. Re: Review: Ben 10 - Omniverse 2Door janizo op 2 jan 2014, 19:53

    Mooie review Kenny, blij dat de game zo kort was zeker Brede lach
  4. Re: Review: Ben 10 - Omniverse 2Door TvR_NL op 3 jan 2014, 12:38

    1 ding scheelt, als het spel zo kort is heb je de checkpoints niet nodig Cool

Reageer op dit artikel

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie plaatsen.
Log in of maak een account aan.