Shoutbox

Bezig met laden ...

Hallo Cees, welkom terug! MBG is min of meer verhuisd naar Discord LINK ThumbsUp
edit: Zag dat je het inmiddels al gevonden had Grijns
gepost door Bram_76_NL, 8 jul 2020, 12:57
Hallo MBG mensen. Hoe is het met iedereen hier? ben weer terug van LANG weg geweest haha hoe is het hier allemaal?
gepost door PaRtY_TiMe_NL, 22 jun 2020, 21:59
Voor de liefhebbers van TD2. Heb een clan opgericht DE OUWE HAP. Iedereen is welkom. Ben zelf regelmatig on-line. Groet Peter Smiley
gepost door Ouwe_pik, 7 mei 2020, 12:54
de plus games voor april zijn uncharted 4 en de laatste dirt rally game , groeten johan .
gepost door sali-71, 27 maa 2020, 09:17
de plus games van maart zijn shadow of the collosus en een of andere sonic game , groeten johan .
gepost door sali-71, 27 feb 2020, 09:09
Speel GR Breakpoint juist doordeweeks maar niet op vaste tijden ivm 3 ploegen dienst werk. En weekends zijn voor het vrouwtje. Maar voor de raids wil ik wel afspreken liefst op vrijdagavond ThumbsUp
gepost door Ouwe_pik, 3 feb 2020, 22:59
Zijn er van jullie die wat call of duty spelen?
gepost door Goofkee, 1 feb 2020, 19:24
Welkom shain, ik zag dat je discord ook al hebt gevonden ThumbsUp
gepost door Bram_76_NL, 31 jan 2020, 17:28
Zo, leuke games! Thnx sali.
gepost door Bram_76_NL, 31 jan 2020, 17:27
de plus games voor februari zijn bioshock 1 en 2 en infinity , en de sims 4
gepost door sali-71, 30 jan 2020, 08:54
hoi ben  nieuw hier  en speel  breakpoint op de ps4  en wil graag de raid eens doen ben lvl 170 dacht ik nu
speel weekends vaak door de week niet ivm werk  psn is ShainA0570
gepost door ShainA0570, 27 jan 2020, 12:33
Fijn nieuwjaar gewenst voor iedereen
gepost door LexSurax, 2 jan 2020, 11:20
iedereen nog de beste wensen voor 2020 !!!
gepost door sali-71, 2 jan 2020, 09:09
Speel ze beide 😁
Al staat Breakpoint ff op laag pitje. Ben op zoek naar mensen voor de raids
gepost door Ouwe_pik, 1 jan 2020, 15:57
Hey Case,
Zit je ook op Discord? Dat gaat tegenwoordig wat sneller...
gepost door LexSurax, 30 dec 2019, 00:35
Iemand die Ghost Recon Breakpoint in coöp wil spelen ( of COD MW) voeg mij toe.
Case-bTp
gepost door Case-bTp, 29 dec 2019, 18:30
Fijne feestdagen iedereen!!!
gepost door LexSurax, 25 dec 2019, 10:12
Thnx Johan Brede lach
B3 gaat er ook wel komen en dan laat ik het je gelijk weten ThumbsUp
gepost door Ouwe_pik, 15 dec 2019, 15:13
hey peter ik denk inderdaad dat je je meer gaat vermaken met COD , mocht je toch borderlands 3 uit de budget bak vissen of tweedehands kunnen kopen ik wil wel helpen .  
gepost door sali-71, 14 dec 2019, 12:10
Thnx voor de info ThumbsUp
Gaat waarschijnlijk COD worden na YouTube Grijns Ziet er een stuk beter dan voorgaande delen lijkt volgens mij op mw3 en die vond ik top Brede lach
gepost door Ouwe_pik, 12 dec 2019, 11:50
Pffft lastige keus 2 geweldige games maar totaal niet te vergelijken. Heb beide games platinum en vind cod weer een geweldige mp hebben. Leuker dan de voorgaande delen. Bo3 heeft weer een geweldig verhaal/sp. Waar je wel weer even zoet mee bent. Sorry hier schiet je ook niet zo veel mee op.
gepost door McHCM, 12 dec 2019, 09:54
Kerst hulp gevraagd Brede lach
Mag kiezen van de kerstman tussen COD Modern Warfare of Borderlands 3 Brede lach Maar kan geen keuze maken en allebei is geen optie Ik zeg niets Dus hellup Tong
gepost door Ouwe_pik, 10 dec 2019, 18:34
Gefeliciteerd Naik!!!
gepost door LexSurax, 6 dec 2019, 13:51
Een mooi moment om nog eens de ontstaangeschiedenis van onze favoriete console te lezen die door jou geschreven is: Het Ontstaan Van Een Merk
gepost door LexSurax, 4 dec 2019, 08:15
Gefeliciteerd met de 25ste verjaardag van PlayStation. 03-12-1994 werd de ps1 op de wereld los gelaten en de wereld was nooit meer het zelfde.
gepost door McHCM, 3 dec 2019, 21:51
Leden

Welkom nieuwe leden

Nickstar038 sinds 30 aug 2020, 19:10

Strontvliegje sinds 30 apr 2020, 17:28

Knoxx sinds 28 apr 2020, 12:55

Own1ng sinds 6 apr 2020, 19:53

Wie is er online?

56 gasten, 0 leden (0 vrienden)

Welkom, gast
 
 
Geen events gevonden deze maand.

Review: Ace Combat Infinity

Game Reviews6 jun 2014, 10:52 door rasgyn - 2188 keer gelezen
De nieuwe Ace Combat Infinity is uit, en het is ook nog eens free-to-play. Word het een hoogvlieger, of valt hij als een baksteen uit de lucht?

Platform: PS3
Genre: Arcade vlieg spel
Uitgever: Namco Bandai
Ontwikkelaar: Project Aces    
Multiplayer: Online 2-8
Demo in de store: nee
Reviewer: Rasgyn


Verhaal
Zoals jullie je nog wel kunnen herinneren waren er in 1999 gigantische meteorieten op de aardbol gevallen. Gelukkig was er destijds een netwerk van railguns gemaakt om deze tegen te houden. Het einde van de planeet was tegengehouden. Het is nu het jaar 2019, de mensheid heeft al het geld uitgegeven aan de wederopbouw van landen maar heeft daarmee geen geld overgehouden voor militaire ontwikkelingen. Gelukkig zijn er ook “privateers” oftewel prive legers, anders komen we nooit de lucht in, en dat is waar het verhaal begint.
Het verhaal is eigenlijk een nostalgie trip langs alle populaire Ace Combat games. Maar met een twist, speelde het zich vroeger af in Strangreal, het is nu op Aarde. Maar als je dacht dat we nu in die saaie werkelijkheid gaan spelen, dan heb je het mis. Wat ze hebben gedaan is de situatie van de vorige Ace Combat’s op de aardbol te plaatsen, maar we spelen wel in locaties die echt zijn. Ook speel je nu “samen” met de beroemde squadrons van de vorige delen.    

Gameplay
Het besturen van de vliegtuigen gaat wel lekker. Het voelt aan als een ouderwetse game, dus geen aparte knop voor targetfocus en je word gewoon in het diepe gegooid. Maar da’s niet erg want vroeger waren de introductie missie altijd heel makkelijk en het einde juist heel moeilijk. Qua missies is het een standaard verhaal van lucht of gronddoelwitten afschieten. Echt ouderwets bombarderen zit er niet in.

Ook is er competitive coöp te vinden in het spel. Je eerste introductie van deze modus is in de verhaallijn zelf, waar je het in de vijfde missie moet opnemen tegen ridgeback squadron. Dit moet je dus ook doen online. Veel afschieten en veel punten scoren om zo de beste te worden. Maar hoe hoger de skill level is, hoe moeilijker de AI tegenstanders zijn. Tenminste, dat gevoel had ik terwijl ik aan het spelen was. Ook het aantal punten per kills gaat een stukje omhoog als je met allemaal hogere level spelers aan het spelen bent.
Ook zijn er mid-mission targets. De ene keer is het een onderzeeboot, of anders een stel moeilijke tegenstanders. Het is elke keer weer anders. De vaiatie maakt het aan de ene kant wel leuk, maar soms bereid jij je vliegtuig voor op de verkeerde bossfight en dan is het wel een beetje jammer.

 



Grafisch

Grafisch ziet het eruit als zijn voorganger “Ace Combat: Assault Horizon”, en dat is helemaal niet erg. De vliegtuigen zien er erg gedetailleerd uit en de steel carnage is ook nog een beetje zichtbaar, als je op het vijandelijke vliegtuig schiet.
De mappen waarop je speelt zien er vooral mooi uit, op grote hoogte. Als je wat lager naar de grond gaat dan word het ietwat minder, zoals bij de meeste vlieggames, maar ik heb toch het gevoel dat ze wat minder zijn dan bij het vorige deel.

Geluid
Het geluid is eigenlijk niets nieuws. De soundtracks zijn namelijk allemaal van vorige delen, zoals AC4 en AH. Misschien is het omdat ik het geluid van mijn tv tegenwoordig wat zachter heb staan, maar ik vind het geluid van het vliegtuig of de explosies een beetje “stereo”. Ik heb nou niet echt het gevoel dat er veel aandacht is besteed aan het geluid als je in third person bezig bent. Ben je echter in cockpit mode dan is het al een stuk beter.

Conclusie
Mijn conclusie komt misschien een beetje vreemd over, maar ik ga deze game niet echt lang meer spelen. Er is weinig op te merken aan de game zelf. Behalve dan dat er maar 5 missies zijn in het verhaal, en 5 missies in online coöp. Wat natuurlijk een beetje weinig is, wat de prijs ook moge zijn.

Nee, ik heb het natuurlijk over de prijs, dit is een free-to-play game. Maar in free-to-play moet je nou eenmaal voor allerhande dingen apart betalen .. ze hebben de ergste soort gekozen. Er is een fuel systeem bedacht, het is heel simpel, elke keer als je een potje speelt dan gebruik je 1 fuel. Er zijn twee soorten fuel, de ene is fuel die je gratis krijgt de ander is degene die je moet kopen of kunt vrijspelen door challenges te voltooien en van random drops. Je zou dus denken dat de fuel die je gratis krijgt voldoende is om je te inspireren om er wat bij te kopen, niets is minder waar. Je kunt er maar 3 bewaren en het is 1 fuel per 4 uur, samen met het feit dat missies maar een 5-6 minuten duren is dit dus een behoorlijk domme fout. Ik denk dat er wel heel weinig mensen zijn die fuel gaan kopen na 20 minuten speeltijd. Bovendien kost het een euro per fuel. Ook fuel van challenges is bar weinig, tenzij de random number generator goden tegen me zijn. Je krijgt gewoon te weinig, om het kopen aan te zetten.



En dat was het. Het is een erg leuke game, speelt lekker weg en de AI geeft een goeie challenge wat je level ook is. De mappen zien er heel goed uit, er is inderdaad wel wat detail weggelaten aan het grondwerk in sommige mappen, maar over het algemeen ziet het er goed uit. Het is alleen te weinig en geeft ook te weinig zodat je eigenlijk de eerste 10 fuel ofzo opmaakt en er nooit meer naar kijkt.

+ punten
+ ouderwets Ace Combat
+ AI word moeilijker naarmate je in lvl stijgt
+ leuke bossfights
+ coöp is een extensie van het verhaal

- punten
- fuel systeem
- beetje weinig content
- fuel(ik heb het niet)
- fuel(het is het niet waard)

Cijfers 1/10
Grafisch: 8
Gameplay: 9
Sound: 9
Speelduur: 5
Totaal: 7.75

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=I8ZzQakr6CY&list=PLB80A91EF510A979F

Download deze game in de playstation store

Reacties op dit artikel (1)

  1. Re: Review: Ace Combat InfinityDoor Ouwe_pik op 8 jun 2014, 13:14

    Mooi geschreven Ramon Knipoog
    Ik blijf voorlopig nog wel het luchtruim onveilig maken Tong

Reageer op dit artikel

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie plaatsen.
Log in of maak een account aan.