Shoutbox

Bezig met laden ...

ik heb zonet die onwijs gave trailer op t forum geplaatst zodat een elk ieder niet hoeft te zoeken.
gepost door grasmaaier1962, Vandaag, 15:15
Ik begin ook steeds meer zin in BF te krijgen.
gepost door RvG_NL, Vandaag, 14:56
Net de trailer van Battlefield 5 gekeken. We kunnen gaan knallen in Roffa Geschokt
gepost door Flux Wildly, Vandaag, 12:48
Gelukkige verjaardag Daan
Brede lach
gepost door makke71, 12 aug, 15:08
        Daan van Harte Geliciteerd
            met je Verjaardag
   en maak er een gezellige dag van
                     Grijns
gepost door grasmaaier1962, 12 aug, 12:40
Dank u, straks feestje bouwen met vrienden.
gepost door matrix0070, 6 aug, 17:25
Gefeliciteerd Matrix!!!!!
gepost door LexSurax, 6 aug, 16:48
heb Gravel gekocht en jezus wat een game zeg. Lekker raggen door wat modder. Leuke arcade game met wat sim dingetjes erin. Eigenlijk ook het niveau wat ik zo leuk vind bij vlieggames. Maar nu met auto's
gepost door rasgyn, 31 jul, 22:39
veel plezier met je wagen zou ik zo zeggen ThumbsUp
gepost door rasgyn, 27 jul, 21:37
Goedenavond iedereen, heb het een en ander nieuws.
Ik heb mijn playseat met stuur verkocht wegens dat ik gestopt ben met racen in kampioenschappen, ik ben ook minder thuis sinds ik een wagen heb.
Ik blijf de ps4 behouden maar zal er minder op te vinden zijn.
gepost door matrix0070, 27 jul, 18:52
Dank je lex
gepost door Freak83, 12 jul, 19:09
Gefeliciteerd freak!
gepost door LexSurax, 12 jul, 10:21
Klinkt cool speedy
gepost door LexSurax, 12 jul, 10:21
Eergister Jurassic World gekocht! Wat een toppertje is dat zeg! Aanrader voor iedereen die iets met Dino's heeft Smiley Een snelle leercurve maar als je eerdere tycoon games hebt gespeeld rol je er toch best snel in!
gepost door -MBG-Speeddy, 11 jul, 13:46
Nog mensen hier die OnRush hebben?  Is nu in aanbieding  in de store...  Zeer leuk racespel.  Gaat een keer niet om het winnen van races maar gewoon om het beuken van anderen.  De Deluxe versie is de extra kosten niet waard trouwens
gepost door FriekNL, 10 jul, 13:04
Dank je voor je info Ramon en ik heb zonet via shareplay bij Johan aka
mcMCM gekeken en het ziet er leuk uit. Ik ga m zo bestellen bij bol voor 27 euro.
gepost door grasmaaier1962, 10 jul, 13:01
heel leuk, maar ik ben er gewoon niet goed in om verder te komen dan de 3de stage. wel ooit eens in 4 en 5 gekomen maar dat was toeval
gepost door rasgyn, 10 jul, 11:24
een goedemorgen allen Grijns

ik heb een vraagje over t spel Cities Skylines - PS4, zijn er leden met dit spel en is het wat?
gepost door grasmaaier1962, 10 jul, 10:31
Goeoeavond
gepost door LexSurax, 5 jul, 23:13
middag
gepost door TvR_NL, 5 jul, 12:22
Ik neem het terug. Staat inmiddels weer gelijk binnen 5 minuten
gepost door LexSurax, 2 jul, 21:32
Geen fijne avond voor onze Belgische voetbal vrienden Bedroefd
gepost door LexSurax, 2 jul, 21:25
@etje, ik helaas niet. Heb zelfs deel 4 niet uitgespeeld nog... Verlegen
gepost door LexSurax, 1 jul, 16:36
Zijn er hier nog mensen die van plan zijn Fallout 76 te gaan spelen?
gepost door Etje50, 29 jun, 13:30
Invite me: wolffy1983
Voor The Division !
Love 2 Help when online 👍🏼
gepost door Wolffy1983, 28 jun, 14:13
Leden

Welkom nieuwe leden

Fatal-Flip sinds 2 aug, 17:33

Gwen80 sinds 10 jul, 22:11

Prins Bernhard sinds 17 jun, 18:31

Krissie sinds 22 mei, 23:01

Wie is er online?

Flux Wildly

36 gasten, 1 lid (0 vrienden)

Welkom, gast
 
 

E3 2018 Devolver Digital - Big Fancy Press Conference

Game Nieuws11 jun, 21:01 door rasgyn - 160 keer gelezen
Die andere persconferentie

Vannacht was er ook die andere persconferentie van Digital Devolver. Ik had die van vorig jaar niet gezien en ik had gehoord dat het nogal schokkend was. Ik heb hem ondertussen bekeken en vind hem beter (overkomen) dan dit jaar lol.

Was best grappig maar een tikkeltje te internet/gamey. Sorry maar ik denk dat ik geen verstand heb van Amerikaanse komedie, want mevrouw Strutters was wat mij betreft een tikkeltje te negatief. Want het is eigenlijk hetzelfde als met al het andere on-stage "het onwerkelijke is gebaseerd op werkelijkheid", of misschien "A dream is a wish your heart makes". We dromen van die ene perfecte (Devolver Digital game) maar krijgen … iets anders … erbij.

Devolver Digital - Big Fancy Press Conference 2018

Ik heb het idee dat het thema dit jaar was dat iedereen maar een zooitje crybabies zijn. En wat ze eigenlijk willen is een beetje in een saaie omgeving rondlopen zonder enige vorm van tegenstand en doen alsof ze door een enorme mech worden afgemaakt als het er uiteindelijk is. Of natuurlijk het andere spectrum waarin ze op de meest onnatuurlijke manieren alles afslachten. En dat allemaal met de power of lootboxes … die ze haten, maar als je een fysieke munt naar ze stuurt blijft het geld rollen. Ik denk dat ze vorig jaar een enorme bak kritiek hebben gekregen van de pers en vervolgens in hun quest voor de ideale trollgrap op een gegeven moment bij de 21ste minuut waren aangekomen.

Dus ik weet zo even niet of de games die ze hebben aangekondigd ook uitkomen, want dat zou wel grappig zijn. SCUM Supermax Open World Survival krijgt een Steam early access in augustus, de website plus games krijgen een currency waarin gamers extraatjes kunnen kopen voor hun games en er komt een game uit genaamd My Friend Pedro, een 2D shooter scroller. Ook is er blijkbaar voor ons op PS4 de game Metal Wolf Choas XD in de toekomst te downloaden. Ik heb nu even geen zin om het te bevestigen maar zoals ik al zei: zou wel grappig zijn om die games uit te laten komen inclusief de trailers die we zagen in de livestream.

En nu ikzelf aan het stikken ben in negativiteit/sarcasme zou ik graag willen overgaan met het positieve. Dus een klein applausje voor die arme gamer Jeffrey die helemaal tot de 15de minuut op een brakke stoel moest zitten om live gameplay te spelen zonder game. Ook voor die beukpartij want moeders kon zijn smart ass houding niet waarderen. Laten we hopen dat de show in 2019 een smartphone bevat vanwege al die mobiele games die uitkomen. Een applausje voor die arme CEO Miller want het is toch wel wat als het podium je letterlijke einde is. Ook een klein applausje voor mevrouw Strutters zelf die eerst een bak frambozenjambloed over haar heen krijgt "want dat gaat zo goed met de trailer" om vervolgens te worden neergeschoten door (mij?) woeste gamer. Gelukkig maar dat Devolver Digital de technologie heeft om haar toch nog een plaatsje in de toekomst te geven en ikzelf hoop op een terugkeer in 2019.

En als laatst een GROOT APPLAUS voor die arme stagehand die in een groenpak met bolletjes alles moest schoonmaken en wegdragen! Had dat nou niet even een ninja ofzo kunnen zijn!? Ik weet dat er genoeg spijkerbroeken aanwezig zijn, maar verwachten gamers nou echt dat de supermodellen de zooi gaan opruimen? Kabeltje leggen is een baan, zeg het maar even …

En dus vond ik het wel leuk om te zien. Een beetje actie waarover is nagedacht … zeg maar. Het was wel langer dan vorig jaar, want die van vorig jaar was inderdaad wel erg abrupt voorbij. Het mediagedeelte was een beetje vreemd, als je toch zoiets neerzet stop dan een paar collega's in het publiek die gaan lopen appen en eten. Al was het gejuich door de speakers wel lache. Geen idee wat ik had gemist, goeie break, kijken maar naar die Big Fancy Press Conference.

Reacties op dit artikel (0)

Geen reacties gevonden voor dit artikel.

Reageer op dit artikel

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie plaatsen.
Log in of maak een account aan.