Shoutbox

Bezig met laden ...

Net The Division 1 + Season Pass gekocht bij Intertoys! Wie doet er vanavond mee? Smiley
gepost door -MBG-Speeddy, 21 jun, 16:38
een Goedemorgen allen,

mocht je evt zin hebben om de Crew2 te gaan spelen ? de open beta is nu te downloaden in de psn store.
gepost door grasmaaier1962, 21 jun, 10:15
The division mag je me altijd een invite voor sturen. Ik wil ook alle shields halen. Incursion ook altijd leuk.
gepost door Freak83, 17 jun, 22:58
Ruuustaaaagh Knipoog
gepost door Ouwe_pik, 17 jun, 19:30
Sure bril, hoe is het hier?
gepost door tielliem, 17 jun, 19:26
@p8terthegr8, Bedank voor je antwoord. En de incursions moet ik ook nog doen
gepost door Prins Bernhard, 17 jun, 18:51
Heb binnenkort The Division weer in mijn bezit Brede lach
Dus ga er weer mee aan de slag dan moet die incursions nog steeds doen Geschokt Ik zeg niets Grijns
gepost door Ouwe_pik, 17 jun, 18:07
Still alive Tiel ThumbsUp
gepost door Ouwe_pik, 17 jun, 10:57
heb helaas ook geen division
gepost door LexSurax, 16 jun, 22:13
@Peter daar kan ik je helaas niet aan helpen ik heb namelijk The Division niet meer maar hopelijk kunnen de andere leden die het spel nog wel hebben jou hiermee helpen Knipoog
gepost door grasmaaier1962, 15 jun, 17:13
Zijn er mensen in voor een potje Division dit weekend? Wil de shields graag vrijspelen
gepost door P8tertheGr8, 15 jun, 07:41
Goedemiddag iedereen
gepost door LexSurax, 14 jun, 12:57
Nog een half uur tot knal tijd Brede lach
gepost door -MBG-Speeddy, 13 jun, 20:03
Vanavond 20.30u! Call of duty WW2! Lekker knallen voor de fun! Who's in? Brede lach
gepost door -MBG-Speeddy, 13 jun, 15:59
Glenda van Harte Gefeliciteerd met je verjaardag en maak er een mooie en gezellige dag van Kus
gepost door grasmaaier1962, 13 jun, 09:55
Ramon bedankt voor de tip wat BO3  ThumbsUp  betreft ik ga m zo downloaden
gepost door grasmaaier1962, 13 jun, 09:39
Woensdagavond 20.30u! Call of duty WW2! Lekker knallen voor de fun! Who's in? Brede lach
gepost door -MBG-Speeddy, 12 jun, 23:11
Er is een State of the Game begonnen met meer division 2 informatie! ------>
gepost door rasgyn, 12 jun, 22:12
vond hem ook tegen vallen de presco, zeer op safe. Had beter gekund sony
gepost door McHCM, 12 jun, 21:41
Kan niet wachten tot BF5 en the Division 2 uitkomen. Gelukkig is het niet zo lang meer tot oktober en het daarna ook snel maart
gepost door P8tertheGr8, 12 jun, 15:59
COD: BO3 is nu gratis te downloaden voor playstation  plus gebruikers.
gepost door FriekNL, 12 jun, 14:51
Grote gok van Sony.. Lees veel gemixte reacties over de focus op The Last of Us 2. Ook Ellie's liefdesinteresse doet veel stof opwaaien..
gepost door Dubldi, 12 jun, 12:59
Goed bezig heren. Mooi om alles te lezen en zo op d hoogte t eblijven
gepost door LexSurax, 12 jun, 12:40
Sony persconferentie was netjes gezegd: Teleurstellend...
gepost door -MBG-Speeddy, 12 jun, 05:26
ik heb een klein verhaaltje neergezet bij de bethesda livestream voor diegene die hem nog niet hebben gezien. of een ontzettende fan zijn van mijn gebrabbel natuiurlijk
gepost door rasgyn, 11 jun, 17:16
Leden

Welkom nieuwe leden

Prins Bernhard sinds 17 jun, 18:31

Krissie sinds 22 mei, 23:01

Pth sinds 13 apr, 00:15

Feardevil76 sinds 11 apr, 13:28

Wie is er online?

41 gasten, 0 leden (0 vrienden)

Welkom, gast
 
 

Sony Media Showcase - Liveblog

Game Nieuws11 jun, 23:52 door Dubldi - 172 keer gelezen
Om 03:00 zal Sony laten zien wat zij van plan zijn in het komende jaar. We weten al dat er geen hardware aankondigingen gaan komen, en we zullen zeker meer te horen krijgen over Spiderman en The Last of Us 2

Livestream


Liveblog

04:14 De presentatoren komen met nog een aankondiging: een nieuwe VR game van From Software: Deracine.

04:12 Een compilatie van de spellen die we hebben gezien. Dit lijkt het einde van de presentatie aan te kondigen. En dat was het..

04:10 Spider Man is omsingeld door 5 van zijn grootste vijanden. Hij zal het op moeten nemen tegen allemaal tegelijk, maar lijkt het te gaan verliezen. 5 tegen 1 is toch teveel van het goede, zelfs voor Spider Man, en dan komt er nog een vijand aan..

04:05 Het volgende spel is Spider Man. Er is een probleem op the Raft een gevangenis eiland en de hulp van Spider Man wordt ingeroepen. Elektro laat alle gevangenen los. We zien meer combat van onze favoriete webslinger. Hij komt ook Rhino en Scorpion tegen, maar is zijn gevoel voor humor niet kwijt. Maar hij krijgt het aan de stok met nog meer vijanden zoals The Vulture.  

04:02 Koei Tecmo laat een nieuw spel zien. Van Team Ninja. Het is Nioh 2! De Souls like samurai game krijgt een vervolg!

04:00 De hoofdpersoon heet Sam Porter. Hij moet weg zien te komen met het pakket, maar als hij ogegeten wordt dat kan de wereld vergaan. Hij zet zijn tracker aan en kan daardoor de slechterikken zien. Maar erlangs lopen zal niet makkelijk worden. Death Stranding belooft vreemd te gaan worden. De onbekende vrouw eet een foetus.. Maar we mogen zeker meer verwachten van Kojima.

03:55 We krijgen meer beeld over Death Stranding. Norman Reedus is in beeld. Hij moet een pakket ergens afleveren en reist door de wereld gemaakt door Hideo Kojima. Het pakket op zijn rug verandert ook van vorm, het lijkt te groeien. En de wereld ziet er onbewoond en verlaten uit. We zien de hoofdpersoon schuilen voor een onzichtbaar monster. Hij krijgt hulp van een onbekend persoon; het monster kan je blijkbaar alleen horen en niet zien.

03:50 Kingdom Hearts III laat Pirates of the Carribean zien. Sora, Donald en Goofy slaan erop los in de gameplay trailer. Je speelt samen met Jack Sparrow. Hercules komt voorbij, net als Toy Story, Frozen, Rapunzel, Monster Inc, en de nodige leden de Oranization. 29 januari mogen we eingelijk spelen. Er komt een speciale PS4 Kingdom Hearts uit. Net als een paket van alle spellen bij elkaar voor PS4.

03:49 We krijgen nog een nieuw spel te zien, van de makers van Rick and Morty. Trover saves the Universe is een spel van Squanch Games.

03:47 Zal deze remake dan in first person zijn zoals RE7? Resident Evill 2 komt 25 januari 2019. Capcom is terug.

03:45 Op naar het volgende spel. Dit ziet er ook redelijk nieuw uit. We kijken vanuit het perspectief van een muis, we horen een gevecht tussen 2 mannen terwijl de muis een veilige route probeert te vinden, het mislukt. Het is Resident Evil!

03:43 We schakelen nu over naar een ander spel. Dit is volgens mij nog niet eerder aangekondigd of laten zien. Het is een 3rd person shooter die de wetten van zwaartekracht lijken te trotseren. Control gaat het heten van Remedy en 505 games en komt in 2019 uit.

03:40 Onze held sluipt naar binnen, schakelt de kamer uit, maar er kan nog voor hulp worden geroepen. Zijn bondgenoot blijkt toch niet mee te werken en het modnt uit op een duel op leven en dood tussen de twee. Je zult nu een mede samurai moeten uitschakelen; dat gaat minder makkelijk dan de Mongoolse soldaten. In de achtergrond hoor je ze ook dichterbij komen. Ze besluiten hun onenigheid neer te leggen en zich te focusen op het acute gevaar.

03:35 Het scherm gaat op zwart en we krijgen een trailer te zien. Het is direct gameplay, we zien de negende dag van de Mongoolse invasie. Een stad in verte staat in brand. Onze held sprint op zijn paard en gallopeert over de graslanden het bos in op zoek naar de slechterikken. We zien voor het eerst combat. De eerste 3 zijn snel neer, maar dan komt er versterking. Maar hij krijgt ook hulp van iemand met pijl en boog. Ze gaan verder naar de tempel waar een monnik gevangen wordt gehouden. De missie is om hem te redden, dus tijd voor het nodige sluipwerk.

03:31 We schakelen nu over op de grootste curve tv ter wereld. Een man op stage speelt op een fluit. Dit gaat zeker over Ghost of Tsushima, het nieuwe spel van Sucker Punch.

03:29 We gaan zo beginnen met de echte show, terwijl het publiek een zitje probeert te zoeken. Ondertussen krijgen we een sneak peak: Destiny 2 Forsaken. De prins van de Awoken schiet Cayde neer? We krijgen meer te zien op 4 september.

03:27 De afgelopen 5 dagen zijn er al wat aankondigingen en nieuwsberichten gemaakt. Over Tetris, Days Gone, Twin Mirror, Ghost Giant en Beat Saber.

03:24 Er wordt uitgelegd waarom er voor de nieuwe setup is gekozen. In de tussentijd krijgen we een blik op Call of Duty. De oude mappen zullen beschikbaar zijn bij het pre-orderen op de PS4. Black Ops 3 is nu gratis voor PS Plus leden en daar komen de oude mappen ook op.

03:22 New Game Plus voor God of War is bij deze bevestigd. Iets waar de community om heeft gevraagd. en wat we nu ook krijgen.

03:18 We schakelen over op een andere studio, het publiek wordt in de tussentijd verplaatst naar een andere locatie, in dit interview gaan we meer in op The Last of Us 2, Shawn Layden beantwoord daar vragen over wat Naughty Dog van plan is. Ze hebben het ook over hun grote successen met hun studios; Horizon: Zero Dawn, God of War etc.

03:15 Ook ammo blijft een schaarste, en ze zal van alles gebruik moeten maken om daar weg te komen. De AI lijkt haar aggressiever op te sporen, ze werken meer samen, dus Ellie zal ook meer uit de kast moeten halen zoals een explosieve pijl, maar moet dan nog overgaan op hand tot hand. Ze overwint uiteindelijk en we gaan terug naar de tent.

03:13 Ellie sneakt en sluipt door de bossen en komt bij een verlaten parkeergarage terecht waar een paar baddies iemand aan het martelen zijn. Ze schakelt ze een voor een uit. Tot ze wordt ontdekt, dan is het vechten geblazen en wanneer er schoten worden gelost zet ze het op het rennen. Ze wordt opgejaagd, maar je kan nu zelfs onder auto's schuilen!

03:11 Ze lijkt deel uit te maken van een veilige community. Ze wordt de dansvloer opgetrokken, door een ander meisje. Oh ok dat zag ik niet aankomen.. En de cut naar een ander... Intiem.. moment.. We jumpen gelijk naar gameplay en wat ziet het er prachtig uit!!!

03:07 Na het tokkelwerk wordt het donker en een trailer begint. Het is van Naughty Dog. Holy shit! De kerk waar ze in zitten zit in het spel! Ellie viert feest! Wij met haar Grijns

03:05 Ene Gustavo is geintroduceerd. Hij begint te spelen op een banjo achtige gitaar. Is dit wat Ellie speelde in The Last of Us 2 trailer?

03:03 Shawn Layden staat on stage, we zitten in een kerk dat lijkt op een grote tent, veel intiemer dan normaal.. We doen het ook op een andere manier dit jaar, we kijken meer indepth in de spellen. We zijn benieuwd..

03:01 En we zijn live. Kan Sony de E3 nog naar zich toe trekken na het ijzersterke optreden van Microsoft vorig jaar?

02:59 Het gaat zo beginnen. Is iedereen nog wakker?

Reacties op dit artikel (4)

 1. Re: Sony Media Showcase - LiveblogDoor rasgyn op 12 jun, 03:07

  goedemorgen
 2. Re: Sony Media Showcase - LiveblogDoor rasgyn op 12 jun, 05:33

  ik heb spijt dat ik hier voor ben opgestaan, heb zelfs maar een half uur ubisoft gezien omdat ik wat slaap wou nemen om dit te zien. En ja, mijn ego is skyhigh op het moment, en ja ik weet wat een show is, en nee niemand kan me effe overtuigen van hoe het wel of niet moet.
 3. Re: Sony Media Showcase - LiveblogDoor Dubldi op 12 jun, 13:05

  Ik was ook even in de war.. De presentatie is vanuit een schuur? Ok apart.. Gustavo opent met een banjo..

  Maar dan wordt alles duidelijk. De schuur is 1 op 1 nagemaakt uit The Last of Us 2. Gustavo is de componist van de soundtrack van het spel. En in de post show zie je hoeveel werk het heeft gekost om de studio in 2 delen op te bouwen.

  In de praktijk pakte het wel minder goed uit voor de flow, we moesten wachten totdat iedereen een nieuw plekje had gevonden en daarna konden we pas verder met de show..

  Niet heel handig van Sony, maar wel uniek.. 😅
 4. Re: Sony Media Showcase - LiveblogDoor McHCM op 16 jun, 15:58

  Slechte show veel te rommelig. De ideeen waren best goed maar kwam allemaal onproffecioneel over.

Reageer op dit artikel

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie plaatsen.
Log in of maak een account aan.