Shoutbox

Bezig met laden ...

Dank je lex
gepost door Freak83, 12 jul, 19:09
Gefeliciteerd freak!
gepost door LexSurax, 12 jul, 10:21
Klinkt cool speedy
gepost door LexSurax, 12 jul, 10:21
Eergister Jurassic World gekocht! Wat een toppertje is dat zeg! Aanrader voor iedereen die iets met Dino's heeft Smiley Een snelle leercurve maar als je eerdere tycoon games hebt gespeeld rol je er toch best snel in!
gepost door -MBG-Speeddy, 11 jul, 13:46
Nog mensen hier die OnRush hebben?  Is nu in aanbieding  in de store...  Zeer leuk racespel.  Gaat een keer niet om het winnen van races maar gewoon om het beuken van anderen.  De Deluxe versie is de extra kosten niet waard trouwens
gepost door FriekNL, 10 jul, 13:04
Dank je voor je info Ramon en ik heb zonet via shareplay bij Johan aka
mcMCM gekeken en het ziet er leuk uit. Ik ga m zo bestellen bij bol voor 27 euro.
gepost door grasmaaier1962, 10 jul, 13:01
heel leuk, maar ik ben er gewoon niet goed in om verder te komen dan de 3de stage. wel ooit eens in 4 en 5 gekomen maar dat was toeval
gepost door rasgyn, 10 jul, 11:24
een goedemorgen allen Grijns

ik heb een vraagje over t spel Cities Skylines - PS4, zijn er leden met dit spel en is het wat?
gepost door grasmaaier1962, 10 jul, 10:31
Goeoeavond
gepost door LexSurax, 5 jul, 23:13
middag
gepost door TvR_NL, 5 jul, 12:22
Ik neem het terug. Staat inmiddels weer gelijk binnen 5 minuten
gepost door LexSurax, 2 jul, 21:32
Geen fijne avond voor onze Belgische voetbal vrienden Bedroefd
gepost door LexSurax, 2 jul, 21:25
@etje, ik helaas niet. Heb zelfs deel 4 niet uitgespeeld nog... Verlegen
gepost door LexSurax, 1 jul, 16:36
Zijn er hier nog mensen die van plan zijn Fallout 76 te gaan spelen?
gepost door Etje50, 29 jun, 13:30
Invite me: wolffy1983
Voor The Division !
Love 2 Help when online šŸ‘šŸ¼
gepost door Wolffy1983, 28 jun, 14:13
een Goedemorgen leden,

We geven tot 30 juni gratis de Turning Tides expansion voor #Battlefield 1 weg: voor meer info zie t forum.
gepost door grasmaaier1962, 28 jun, 07:09
Vandaag GoW voor 38 euro bij bol.com ThumbsUp ThumbsUp ThumbsUp
gepost door RvG_NL, 25 jun, 14:28
Net The Division 1 + Season Pass gekocht bij Intertoys! Wie doet er vanavond mee? Smiley
gepost door -MBG-Speeddy, 21 jun, 16:38
een Goedemorgen allen,

mocht je evt zin hebben om de Crew2 te gaan spelen ? de open beta is nu te downloaden in de psn store.
gepost door grasmaaier1962, 21 jun, 10:15
The division mag je me altijd een invite voor sturen. Ik wil ook alle shields halen. Incursion ook altijd leuk.
gepost door Freak83, 17 jun, 22:58
Ruuustaaaagh Knipoog
gepost door Ouwe_pik, 17 jun, 19:30
Sure bril, hoe is het hier?
gepost door tielliem, 17 jun, 19:26
@p8terthegr8, Bedank voor je antwoord. En de incursions moet ik ook nog doen
gepost door Prins Bernhard, 17 jun, 18:51
Heb binnenkort The Division weer in mijn bezit Brede lach
Dus ga er weer mee aan de slag dan moet die incursions nog steeds doen Geschokt Ik zeg niets Grijns
gepost door Ouwe_pik, 17 jun, 18:07
Still alive Tiel ThumbsUp
gepost door Ouwe_pik, 17 jun, 10:57
Leden

Welkom nieuwe leden

Gwen80 sinds 10 jul, 22:11

Prins Bernhard sinds 17 jun, 18:31

Krissie sinds 22 mei, 23:01

Pth sinds 13 apr, 00:15

Wie is er online?

43 gasten, 0 leden (0 vrienden)

Welkom, gast
 
 

Ghost of Tsushima veranderd je square button mashing naar circle button aaien.

Game Nieuws15 jun, 23:20 door rasgyn - 91 keer gelezen
"Een stand off tussen twee samurai is hetzelfde als toen jij met je vriendje een spelletje handjeklap deed en degene die het eerste mept heeft gewonnen" - aldus Nath Fox Creative Director van Suckerpunch Producties

Suckerpunch is sinds 2014 begonnen aan hun nieuwe samurai fantasie, waarin Ghost of Tsushima plaatsvind rond 1274, nog voor het Edo tijdperk, maar ondanks dat Tom Cruise en Zelda het begin van de fantasie waren zijn ze nog druk bezig met het weglaten van allerlei bloederige gamerfantasieĆ«n ā€¦ en daar was het thema van het verhaal voor nodig.
Ghost of Tsushima Full Gameplay Reveal (with Flute) | Sony E3 2018 (Gamespot Youtube)Jin Sakai is een samurai die de Japanse eilanden moet verdedigen in de tijd van de Mongoolse invasie. Het Edo tijdperk is erg bekend in de Japanse folklore maar de roerige periode daarvoor was een goede setting voor die ultieme samurai fantasieƫn. Jin is zo'n harde knakker dat ondanks het verlies van al zijn vrienden hij lekker doorgaat met hakken. Maar de Mongolen laten dat niet toe, en als antwoord op die Mongoolse wreedheden geeft hij soms toe aan de stealth aspecten die het verhaal ook kent. En omdat er meer mensen wonen gaat hij ook nog eens toegeven aan het leven van de normale mens. Er komt overigens een optie voor Japanse stemmen, maar die Mongoolse stemacteurs klinken op dit moment wel erg intimiderend dus misschien krijgen we vertolkingen van "lieve meisjes" die de generaal uithangen.

Een groot openwereld avontuur waarin de verkenning word bepaald door natuurlijke elementen. Zo moet alles wat groen is of was bewegen. De teams waren naar het eiland gegaan en waren vooral onder de indruk van al dat groen en die wind. Tsushima is een bestaand eiland aan de westkant tussen Japan en Korea. Met een minimale HUD kun je een van de vele bergen beklimmen en van alles vinden zoals een kasteel of zo'n typisch hutje op de top van de berg. De natuur heeft ook een functie in de beleving, zo zal er regen en storm zijn en heeft de game een dynamisch weersysteem en is er een onafhankelijk dag en nachtcyclus. Het open wereld aspect word gekenmerkt door de gedefinieerde landschappen. De biomes (plantensoort concentraties) moeten je inspireren om de wereld te ontdekken, en zo te stuiten op zijverhalen die de wereld wat leven geeft. De prefecturen hebben een eigen toon, met aparte zijverhalen zoals een duister bos waarin verraad het thema is.

Tevens word zoveel mogelijk verhaal in de dialoog gestopt die je zult krijgen in de gameplay. Zo zal datgene wat je tegenstander zegt tijdens een duel je informatie geven over de beweegreden van zo'n tegenstander. En ondanks dat je de camera kunt bewegen, kan het leuk zijn om die stick even met rust te laten om het zicht van ietsje boven naar ietsje naar beneden te zien gaan als het gevecht vordert. Het Idyllische beeld van de beroemde films bereikt ook duistere momenten zoals het afhakken van een hand, en het bloed dat je kunt zien tijdens een inval met de nodige rook en vuur.  

Maar als samurai ben je een frontline warrior. En in deze game word er behoorlijk in omgehakt. Maar omdat het thema is dat Jin Sakai veranderd van levenswijze is er ook het enige aan stealth te vinden. Zo zul je in den beginne toch veel lopen hakken, maar langzamerhand zul je zien dat de Mongolen niet altijd zo makkelijk te doden zijn. Zo zal de actie soms ontaarden in het beklimmen van muren en daken om toch die perfecte positie te krijgen om met wat gelinkte acties alles in Ć©Ć©n klap neer te krijgen. Naarst de 1v1 duels is het in het vechten in een groep belangrijk om rekening te houden met jouw groep zelf. Het is niet altijd handig om alles 1v1 te bevechten en je groepscompositie is belangrijk. Misschien was dat een hint dat jij je eigen groep kan neermaaien als je niet uitkijkt.

Maar ook word de combat levendig gehouden door je omgeving dat meebeweegt tijdens een gevecht, zoals een stamp op de grond zal modder doen opspatten, en je kunt een ingehouden strike uitvoeren voor meer intensiteit en misschien meer kracht. Ook zullen er doodsteken zijn die zelfs door (papieren) muren heen kunnen voor die ultieme  sluipmoord. Er is een levellingssysteem, maar er zijn ook abilities die je direct leert.

En tevens kun je het gevecht aangaan op je paard Nobu. Het allereerste Suckerpunch paard ooit! En die heb je nodig want de vijand is behoorlijk slim en kunnen je erg snel dood krijgen met snelle bewegingen die de combat dat extra moet geven om je te laten beleven wat het is om een zwaardgevecht aan te gaan.


Overigens was deze game bijna gelekt, want het verhaal stond al in een lokale Japanse krant nadat een ontwikkelaar zijn kaartje had afgegeven aan een lokale zakenman. Dus voor meer informatie verwijzen we je naar een van de concerten van de zangeres Misai, en misschien kun je haar manager een knipoogje geven en weet je wanneer de game uitkomt en of de limited editie een heus samuraizwaard bevat met het suckerpunch logo erin gegraveerd.

Reacties op dit artikel (0)

Geen reacties gevonden voor dit artikel.

Reageer op dit artikel

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie plaatsen.
Log in of maak een account aan.