Shoutbox

Bezig met laden ...

Destiny trekt me nog steeds maar ik heb er domweg de tijd niet voor die je nodig hebt voor de grind Bedroefd
gepost door LexSurax, Vandaag, 09:35
Lange grind tot 600. Zit nu op 533 en 524.
gepost door Teun de Dreun, Vandaag, 08:54
Forsaken is zoooooooo goed jongens,. eindelijk weer oude destiny terug. dan die saaie zooi wat het eerst was
gepost door Ilosoxx, Gisteren, 21:00
Bedankt voor de info Teun ThumbsUp
gepost door Ouwe_pik, Gisteren, 09:35
Als je d2 + de 2 dlcs hebt dan kun je de forsaken upgrade kopen in de psn store voor 40eu.

Store link
gepost door Teun de Dreun, Gisteren, 09:25
mogguh.
weer iemand of forsaken voor destiny een aparte dlc is of een nieuwe game? Is het een dlc waar kan ik deze dan aanschaffen. zie in de store dat je hem kan aanschaffen met osiris/ warmind maar deze zijn al in mijn bezit. alvast bedankt voor reactie ThumbsUp
gepost door Ouwe_pik, Gisteren, 08:49
Congratz Rohafin
gepost door LexSurax, 16 sept, 10:21
Zal he in de gaten houden ilosoxx
gepost door LexSurax, 15 sept, 23:55
Net ready player one in de nachtdienst gekeken. Wat een film geweldig, al snapte mijn niet gamer collegaā€™s er geen hol van waarom ik zo enthousiast ben.
gepost door McHCM, 15 sept, 05:46
Bedankt teun!
gepost door Ilosoxx, 14 sept, 12:39
Bij deze gedaan
gepost door Teun de Dreun, 14 sept, 08:55
Beste mbg'ers ik probeer een stream op te zetten omdat ik nu naar het failliet gaan van het bedrijf waar ik werkte wat meer tijd over heb

link

Elke dinsdag en donderdag avond vanaf 19:00

Kom gezellig even kijken als je daar zin in hebt.
op mijn twitch pagina is ook een stukje over MBG te lezen. dus deel de link aan je vrienden die nog niet bij MBG zitten en misschien kan ik ze overhalen!

Vergeet niet te abonneren dat zal mij ook helpen
gepost door Ilosoxx, 13 sept, 23:51
Congratz DutchGamer
gepost door LexSurax, 9 sept, 15:27
Mensen gezocht voor h1z1 squads Smiley
gepost door Ilosoxx, 6 sept, 16:21
Bedankt voor de info ThumbsUp
gepost door Ouwe_pik, 5 sept, 12:47
Overal waarvan je powerfull gear krijgt en de 1e raid. Mocht je dlc 1 en 2 hebben dan story spelen.  
gepost door Teun de Dreun, 5 sept, 10:02
Weet iemand hoe je gear kan upgraden in Destiny 2? Blijf steken rond 280. Alvast bedankt ThumbsUp
gepost door Ouwe_pik, 5 sept, 09:35
Heeft bij mij gewerkt Brede lach dlc en forsaken gekocht.
gepost door Teun de Dreun, 4 sept, 09:22
Aha! Een marketing trucje.
gepost door Flux Wildly, 3 sept, 21:25
Dat is enkel de basis game en daarmee hopen ze je te overtuigen om Forsaken te kopen.
gepost door Teun de Dreun, 3 sept, 08:55
Ik zit Destiny2 Forsaken gratis te downloaden. Ik dacht dat dat nu nieuw uit zou komen. Waarom is dat gratis? šŸ¤”
gepost door Flux Wildly, 2 sept, 22:44
Ok super zit erbij ThumbsUp
gepost door Napalm312, 2 sept, 22:24
Graag gedaan Alex šŸ™‚
gepost door grasmaaier1962, 1 sept, 18:46
via de game zelf. Ga naar zijmenu met L1, en kies platoons. Zoek dan mbgclan op en ik of een andere officier zal je aanvaarden
gepost door rasgyn, 1 sept, 18:22
Hoi kan ik mezelf aanmelden voor de MBG clan- platoon voor battlefield 1?
gepost door Napalm312, 1 sept, 16:48
Leden

Welkom nieuwe leden

Napalm312 sinds 1 sept, 09:33

FAQZY sinds 28 aug, 19:10

Mbg-fortitude sinds 23 aug, 22:49

Fatal-Flip sinds 2 aug, 17:33

Wie is er online?

LexSurax

36 gasten, 1 lid (0 vrienden)

Welkom, gast
 
 

Ghost of Tsushima veranderd je square button mashing naar circle button aaien.

Game Nieuws15 jun, 23:20 door rasgyn - 163 keer gelezen
"Een stand off tussen twee samurai is hetzelfde als toen jij met je vriendje een spelletje handjeklap deed en degene die het eerste mept heeft gewonnen" - aldus Nath Fox Creative Director van Suckerpunch Producties

Suckerpunch is sinds 2014 begonnen aan hun nieuwe samurai fantasie, waarin Ghost of Tsushima plaatsvind rond 1274, nog voor het Edo tijdperk, maar ondanks dat Tom Cruise en Zelda het begin van de fantasie waren zijn ze nog druk bezig met het weglaten van allerlei bloederige gamerfantasieĆ«n ā€¦ en daar was het thema van het verhaal voor nodig.




Ghost of Tsushima Full Gameplay Reveal (with Flute) | Sony E3 2018 (Gamespot Youtube)



Jin Sakai is een samurai die de Japanse eilanden moet verdedigen in de tijd van de Mongoolse invasie. Het Edo tijdperk is erg bekend in de Japanse folklore maar de roerige periode daarvoor was een goede setting voor die ultieme samurai fantasieƫn. Jin is zo'n harde knakker dat ondanks het verlies van al zijn vrienden hij lekker doorgaat met hakken. Maar de Mongolen laten dat niet toe, en als antwoord op die Mongoolse wreedheden geeft hij soms toe aan de stealth aspecten die het verhaal ook kent. En omdat er meer mensen wonen gaat hij ook nog eens toegeven aan het leven van de normale mens. Er komt overigens een optie voor Japanse stemmen, maar die Mongoolse stemacteurs klinken op dit moment wel erg intimiderend dus misschien krijgen we vertolkingen van "lieve meisjes" die de generaal uithangen.

Een groot openwereld avontuur waarin de verkenning word bepaald door natuurlijke elementen. Zo moet alles wat groen is of was bewegen. De teams waren naar het eiland gegaan en waren vooral onder de indruk van al dat groen en die wind. Tsushima is een bestaand eiland aan de westkant tussen Japan en Korea. Met een minimale HUD kun je een van de vele bergen beklimmen en van alles vinden zoals een kasteel of zo'n typisch hutje op de top van de berg. De natuur heeft ook een functie in de beleving, zo zal er regen en storm zijn en heeft de game een dynamisch weersysteem en is er een onafhankelijk dag en nachtcyclus. Het open wereld aspect word gekenmerkt door de gedefinieerde landschappen. De biomes (plantensoort concentraties) moeten je inspireren om de wereld te ontdekken, en zo te stuiten op zijverhalen die de wereld wat leven geeft. De prefecturen hebben een eigen toon, met aparte zijverhalen zoals een duister bos waarin verraad het thema is.

Tevens word zoveel mogelijk verhaal in de dialoog gestopt die je zult krijgen in de gameplay. Zo zal datgene wat je tegenstander zegt tijdens een duel je informatie geven over de beweegreden van zo'n tegenstander. En ondanks dat je de camera kunt bewegen, kan het leuk zijn om die stick even met rust te laten om het zicht van ietsje boven naar ietsje naar beneden te zien gaan als het gevecht vordert. Het Idyllische beeld van de beroemde films bereikt ook duistere momenten zoals het afhakken van een hand, en het bloed dat je kunt zien tijdens een inval met de nodige rook en vuur.  

Maar als samurai ben je een frontline warrior. En in deze game word er behoorlijk in omgehakt. Maar omdat het thema is dat Jin Sakai veranderd van levenswijze is er ook het enige aan stealth te vinden. Zo zul je in den beginne toch veel lopen hakken, maar langzamerhand zul je zien dat de Mongolen niet altijd zo makkelijk te doden zijn. Zo zal de actie soms ontaarden in het beklimmen van muren en daken om toch die perfecte positie te krijgen om met wat gelinkte acties alles in Ć©Ć©n klap neer te krijgen. Naarst de 1v1 duels is het in het vechten in een groep belangrijk om rekening te houden met jouw groep zelf. Het is niet altijd handig om alles 1v1 te bevechten en je groepscompositie is belangrijk. Misschien was dat een hint dat jij je eigen groep kan neermaaien als je niet uitkijkt.

Maar ook word de combat levendig gehouden door je omgeving dat meebeweegt tijdens een gevecht, zoals een stamp op de grond zal modder doen opspatten, en je kunt een ingehouden strike uitvoeren voor meer intensiteit en misschien meer kracht. Ook zullen er doodsteken zijn die zelfs door (papieren) muren heen kunnen voor die ultieme  sluipmoord. Er is een levellingssysteem, maar er zijn ook abilities die je direct leert.

En tevens kun je het gevecht aangaan op je paard Nobu. Het allereerste Suckerpunch paard ooit! En die heb je nodig want de vijand is behoorlijk slim en kunnen je erg snel dood krijgen met snelle bewegingen die de combat dat extra moet geven om je te laten beleven wat het is om een zwaardgevecht aan te gaan.


Overigens was deze game bijna gelekt, want het verhaal stond al in een lokale Japanse krant nadat een ontwikkelaar zijn kaartje had afgegeven aan een lokale zakenman. Dus voor meer informatie verwijzen we je naar een van de concerten van de zangeres Misai, en misschien kun je haar manager een knipoogje geven en weet je wanneer de game uitkomt en of de limited editie een heus samuraizwaard bevat met het suckerpunch logo erin gegraveerd.

Reacties op dit artikel (0)

Geen reacties gevonden voor dit artikel.

Reageer op dit artikel

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie plaatsen.
Log in of maak een account aan.